Naši uvjeti i odredbe

Ovi opći uvjeti prodaje vrijede za sve narudžbe na web stranici: Berghofftoys Potonji zadržava pravo izmjene ili dopune ovih općih uvjeta prodaje u bilo kojem trenutku. U slučaju izmjene bilo koje narudžbe, opći uvjeti prodaje vrijede na dan narudžbe.

1. NAŠA PONUDA
1.1 Sve ponude proizvoda, usluga i načina dostave po cijenama navedenim u eurima vrijede na kopnu u granicama raspoloživih zaliha.
1.2 Predmeti koje vam prodajemo opisani su i prezentirani s najvećom pažnjom. Ne možemo se smatrati odgovornim ako je došlo do grešaka.
1.3 Slike proizvoda dane su u svrhu ilustracije i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.

2. NARUDŽBE, VALIDACIJA NARUDŽBA I ELEKTRONIČKI POTPIS
2.1 Svaka potvrda narudžbe predstavlja neopozivi pristanak koji se može preispitivati ​​samo u granicama navedenim u ovim općim uvjetima prodaje.
2.2 Svaka potvrda narudžbe automatski dovodi do prihvaćanja općih uvjeta prodaje. Ovo je elektronički potpis. Ovaj elektronički potpis ima vrijednost među stranama na isti način kao i vlastoručni potpis.
2.3 Narudžbu možete izvršiti prijavom ili kao gost.
2.4 Primit ćete potvrdnu e-poruku ubrzo nakon kupnje. Međutim, imamo pravo raskinuti ugovor ako proizvodi nisu dostupni, imaju pogrešnu cijenu ili iznos nije zaprimljen.
2.5 Točnost podataka o naplati i računu:
Zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu koju nam pošaljete. Možemo, prema vlastitom nahođenju, ograničiti ili otkazati količine kupljene po osobi, po kućanstvu ili po narudžbi. Ova ograničenja mogu uključivati ​​narudžbe poslane putem ili pod istim korisničkim računom, istom kreditnom karticom i/ili narudžbe koje koriste istu adresu za naplatu i/ili dostavu. U slučaju da promijenimo ili otkažemo narudžbu, možemo vas pokušati obavijestiti kontaktiranjem adrese e-pošte i/ili adrese za naplatu/telefonskog broja navedenog u trenutku narudžbe. Zadržavamo pravo ograničiti ili zabraniti narudžbe za koje se čini da su ih poslali preprodavači, preprodavači ili distributeri prema vlastitom nahođenju. Suglasni ste dati trenutne, potpune i točne informacije o kupnji i računu za sve kupnje u našoj trgovini. Suglasni ste ažurirati svoj račun i druge podatke, uključujući adresu e-pošte i brojeve kreditnih kartica te datume isteka, što je prije moguće kako bismo mogli dovršiti vaše transakcije i kontaktirati vas ako je potrebno.

3. PLAĆANJE, STANJE PLAĆANJA, SIGURNOST I POVRAT NOVCA
3.1 Plaćanje robe i isporuke može se izvršiti putem različitih načina plaćanja koji su navedeni na web stranici dobavljača kada naručite. Ugovor raskinuti ugovor odmah. Plaćanje se mora izvršiti prije datuma isporuke, a rok plaćanja mora biti temeljni uvjet ovog ugovora, kršenja ili broja sljedbenika nositelj ovlašćuje da odmah raskinu ugovor.
3.2 Berghofftoys zadržava pravo odbiti isporuku ili ispoštovati narudžbu potrošača koji nije u cijelosti ili djelomično platio prethodnu narudžbu ili s kojim je u tijeku spor oko plaćanja. uprave.
3.3 Koristimo Multisafepay kao pružatelja usluga plaćanja. Podaci o vašoj kreditnoj kartici šifrirani su korištenjem SSL (Secure Socket Layer) protokola i nikada ne putuju mrežom nekriptirani. Nemamo pristup ovim kontakt podacima.
3.4 Svi povrati novca bit će izvršeni izravno nakon izvršene transakcije osim ako nije drugačije navedeno. Za povrat će biti potrebno nekoliko radnih dana prije nego što ga možete primiti, ovisno o nekoliko čimbenika.

4. CIJENE I PROMOCIJE
4.1 Cijene su izražene u eurima i uzimaju u obzir trenutni PDV.
4.2 Cijena proizvoda i usluga (bez troškova dostave) je ona navedena na odgovarajućem listu proizvoda koji možete pronaći na našoj web stranici.

4.3 Promjene usluga i cijena:
Cijene naših proizvoda podložne su promjenama bez prethodne najave. Zadržavamo pravo promijeniti ili prekinuti uslugu (ili bilo koji njezin dio ili sadržaj) u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Nismo odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakve izmjene, promjene cijene, obustavu ili prekid usluge. Datumi na koje će artikli u prednarudžbi biti vraćeni su procijenjeni datum i namijenjeni su kao smjernica kada očekujemo da će artikl biti vraćen na zalihu, ovo nije datum isporuke (artikli se mogu isporučiti prije i poslije navedenog datum) i može se koristiti bez prethodne promjene.

U slučaju vrtne opreme za igranje, ne preporučujemo započinjanje bilo kakvih temeljnih radova koji bi mogli biti potrebni prije primitka vašeg artikla i možemo se pozvati na upute proizvođača, imamo mnogo različitih proizvoda u različitim linijama proizvoda, svi s različitim zahtjevima i kao takve će upute biti različite za svakoga i naš tim za korisničku podršku može dati samo općenite savjete o asortimanu. Osim toga, proizvođač s vremena na vrijeme ažurira članke i iako nastojimo održati našu web stranicu što je moguće aktualnijom, moguće je da se informacije na web stranici neznatno razlikuju od onih u priručniku. Ne možemo se smatrati odgovornim za troškove koje biste mogli imati za pripremne radove koje ste izvršili za sastavljanje svog trampolina ili ljuljačke u slučaju netočnih informacija na našoj web stranici, proizvod je ažuriran od strane proizvođača, isporuka vašeg artikla kasni ili moramo otkazati vašu narudžbu jer nema zaliha.

4.4 Za promocije, razdoblje valjanosti navedeno je u specifikaciji proizvoda, na početnoj stranici i na raznim mjestima na našoj web stranici.
4.5 Berghofftoys nastavlja s rezervacijom proizvoda. Kada je proizvod u prednarudžbi, to je naznačeno na listu proizvoda, kontaktirat će vas naša služba za korisnike. Postupak naručivanja za prednarudžbu je isti kao i za narudžbu na zalihi.


5. ODREDBA O ZADRŽANJU VLASNIŠTVA
Proizvodi ostaju u vlasništvu Berghofftoysa do potpunog primitka narudžbe od strane naših službi. Međutim, od isporuke, rizici isporučene robe prelaze na kupca.

6. DOSTAVA
6.1 Narudžbe poslane prije 15.30 bit će obrađene isti dan (za razdoblja s najvećim prometom to može potrajati do 48 sati za obradu narudžbe) i svi artikli na zalihama bit će dostupni. (radni dan se razlikuje od vikenda i praznika).
6.2 Primit ćete e-poruku od Berghofftoys  s vašim brojem za praćenje. U slučaju spora zbog kašnjenja u isporuci ili kupčevog netočnog unosa adrese, ograničit ćemo se na davanje vašeg broja za praćenje.
6.3 Ako se isporuka ne može dostaviti na vaš dom, dobavljač će vas obavijestiti što je prije moguće.
6.4 Nudimo jedan način dostave: 6,95 €
6.4. Za posebne zahtjeve prvo tražimo troškove.
6.5 U slučaju kašnjenja vašeg paketa, troškovi dostave se ne mogu nadoknaditi.
6.6 Paket se može poslati POSTNL-om ili DHL-om.
6.7 Berghofftoys se ne može smatrati odgovornim za vrijeme isporuke u slučaju kašnjenja vašeg paketa.
6.8 Paketi koji nedostaju ili kasne: Ako paket nedostaje ili kasni, pokrenut ćemo istragu putem naših partnerskih poštanskih operatera. Za početak ove istrage potrebno je 5 dana. Ako vaš paket ne bude isporučen unutar 14 dana od ispita, vratit ćemo iznos vaše kupnje ili vam poslati zamjenski artikl.
6.9 Ako želite vratiti paket zbog nepoštivanja roka isporuke, molimo da izravno odbijete paket ili ako ga odlučite prihvatiti da nam ga vratite, imajte na umu da je ovaj povrat vaša odgovornost.

7- PROIZVODI ILI USLUGE
Neki proizvodi ili usluge mogu biti dostupni samo online putem web stranice. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i mogu se vratiti ili zamijeniti samo u skladu s našom politikom povrata. Nastojali smo prikazati boje i slike naših proizvoda što je vjernije moguće u trgovini. Ne možemo jamčiti da će reprodukcija boja na zaslonu vašeg računala biti točna.

Pokušali smo predstaviti proizvode što je točnije moguće koristeći slike i detalje uključenih značajki. Međutim, boje koje koristimo, kao i mogućnosti prikaza i boje opreme koju koristite za pregled naše web stranice, mogu utjecati na boje koje stvarno vidite na svom zaslonu i stoga na boju predmeta koji primate. primiti se može razlikovati od artikal koji dobijete na ekranu prilikom naručivanja. Osim toga, proizvođači mogu ažurirati ili promijeniti proizvode bez prethodne najave. Zbog ovih čimbenika ne možemo jamčiti da će proizvod koji ćete dobiti biti potpuno isti kao na slikama na našoj web stranici.

Zadržavamo pravo, ali ne i obvezu, ograničiti prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskoj regiji ili jurisdikciji. Ovo pravo možemo iskoristiti od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo ograničenja količine proizvoda ili usluga koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cijene proizvoda podložni su promjenama u bilo kojem trenutku bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo ukidanja bilo kojeg proizvoda u bilo kojem trenutku. Svaka ponuda proizvoda ili usluga na ovoj stranici je ništavna tamo gdje je zabranjena. Ne možemo jamčiti da će kvaliteta proizvoda, usluga, informacija ili drugog materijala koji ste kupili ili dobili ispuniti vaša očekivanja ili da će sve pogreške u usluzi biti ispravljene.

8 - JAMSTVO

Sve naše dječje igračke dolaze sa 6-mjesečnim ograničenim jamstvom ("Jamstvo") koje se odnosi samo na prvobitnog kupca, dokaz o kupnji je potreban za potvrdu bilo kakvog zahtjeva.
Specifikacije dijelova ili modela podložne su promjenama bez prethodne najave. Kutiju u kojoj ste dobili mobilnu igračku morate čuvati tijekom jamstvenog roka, inače jamstvo može postati nevažeće. Kada automobil stigne, provjerite sve dijelove u kutiji kako biste bili sigurni da nisu oštećeni (npr. slomljeni dijelovi) prije postavljanja automobila. Ako je nešto pokvareno ili proizvod ne odgovara onome što ste naručili, NEMOJTE sastavljati automobil, kontaktirajte nas izravno s fotografijama i/ili video zapisima. Ne prihvaćamo povrate unutar roka od 14 dana koji su ugrađeni. Kupnjom i korištenjem vaše igračke na baterije, slažete se s uvjetima ovog jamstva, kako je navedeno u nastavku.

Što pokriva jamstvo:
- Ovo jamstvo pokriva samo nedostatke u materijalu ili izradi koji uzrokuju kvar na igrački za jahanje.
- Jamstvo vrijedi samo ako se mobilna igračka koristi u normalnim uvjetima za namjenu od strane osobe s maksimalnom težinom koju je naveo proizvođač, koja dobro pristaje u igračku i može pravilno upravljati igračkom.
- Jamstvo također vrijedi samo ako je mobilna igračka pravilno sastavljena, igračka kojom se upravlja nije ni na koji način modificirana te da je uredno održavana i da su izvršena sva podešavanja.
- Izvodi se samo u skladu s uputama u korisničkom priručniku isporučenom s pokretnom igračkom.
- Jamstvo vrijedi samo u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Portugalu, Danskoj i Švedskoj

Jamstvo ne pokriva i postaje ništavno ako:
- Mobilna igračka se koristi na način suprotan uputama u uputama proizvođača.
- Pokretne igračke izvoze se izvan: Francuske, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Italije, Španjolske, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala, Danske i Švedske.
- Ako pokretna igračka nije pravilno sastavljena. -> U slučaju da kupac pogrešno sastavi stroj i zbog toga je manje oštećen, kupac je u potpunosti odgovoran za troškove nastale popravkom ili zamjenom dijelova.
- Ako je pokretna igračka oštećena nepravilnom uporabom, zlouporabom, nezgodom ili zlouporabom.
- Ako je mobilna igračka oštećena promjenama ili preinakama na mobilnoj igračci ili popravcima koje je izvršio neovlašteni inženjer.
- Ako vlasnik pokretne igračke nije provodio redovito i ispravno održavanje
- Kada se mobilna igračka iznajmljuje ili koristi u komercijalne svrhe.
- Jamstvo ne pokriva normalno trošenje ili druge uzroke koji nisu posljedica nedostataka u materijalu ili izradi.

Kako bismo riješili sve probleme s jamstvom, mi ćemo:
- Popravak i zamjena dijelova pod jamstvom sve dok su uzrokovani nedostatkom u proizvodnji ili proizvodnom greškom koji je uzrokovao kvar proizvoda, kao i popravak materijalnog nedostatka u konstrukciji proizvoda koji je uzrokovao kvar proizvoda.
- Kako bismo riješili probleme s jamstvom, poslat ćemo dijelove koje ćete sami sastaviti.
- Ako dijelovi ne riješe problem, izvršit ćemo servis i popravak gdje možete poslati pokretnu igračku ili je odnijeti u našu radionicu kako bismo pravilno identificirali i ispravili kvar. Ako ne možemo popraviti pokretnu igračku nakon što su naši tehničari ispitali problem i kvar je pokriven gornjim smjernicama jamstva, osigurat ćemo zamjenu ako je dostupna. Ukoliko to nije slučaj, mi ćemo Vam u trgovini osigurati vaučer/vaučer.
- U nekim slučajevima možemo vas pozvati da zatražite popravak na licu mjesta koji vam nećemo naplatiti. Ovo se može predložiti kako bi se ubrzao postupak popravka ili radi vaše udobnosti.

BWW 2INVEST N.V. nije odgovoran za slučajne troškove.

Vozilo na benzin
Svi proizvodi s benzinskim pogonom dolaze s 30-dnevnim ograničenim jamstvom za dijelove koje se odnosi samo na prvobitnog kupca, dokaz o kupnji potreban je za potvrdu bilo kakvog zahtjeva. Napomena: Specifikacije dijelova ili modela podložne su promjenama bez prethodne najave. Kupnjom i korištenjem vašeg novog benzinskog vozila, pristajete na uvjete ovog jamstva, kako je navedeno u nastavku. Osim toga, kupnjom i upravljanjem benzinskim vozilom potvrđujete da imate radno znanje o benzinskim motorima i vještine potrebne za izradu i održavanje ove vrste proizvoda. Kao što je navedeno na stranici proizvoda s benzinskim motorom, potrebna je mehanička kvalificirana osoba za sastavljanje i dugoročno održavanje ovog proizvoda. Kao i kod svakog benzinskog motora, vožnje benzinom zahtijevaju naše redovito održavanje i morate servisirati motor i sastaviti dijelove ovog proizvoda po potrebi. Toplo preporučamo da ne kupujete ove artikle ako nemate te vještine ili ako ne poznajete stručnu osobu koja bi vam mogla pomoći. Ako ste zabrinuti da možda nećete moći popraviti benzinski motor, nemojte kupovati vozilo na benzin.

Jamstvo se ne odnosi na gume, baterije, volane, kozmetičke dijelove ili druge komponente koje se istroše tijekom uporabe kako je opisano u nastavku:
- Baterije, punjači i gume smatraju se potrošnim materijalom i također zahtijevaju redovito održavanje kako bi se osiguralo dobro stanje baterije. Baterija je pokrivena samo ako ste kupili određenu bateriju.
- Volani nisu prekriveni jer se volan često koristi za podizanje pokretnih igračaka, što je radnja za koju nisu dizajnirani i toplo savjetujemo da to ne radite. Oštećene ili slomljene zamašnjake klasificiramo kao normalno trošenje i nisu pokriveni jamstvom
- Ogledala, vrata, plastika, naljepnice i naljepnice, ukrasi i dodaci te sjedala i presvlake za sjedala klasificiraju se kao kozmetički dijelovi i ne smatraju se bitnim za funkcioniranje igračke u pokretu
- Nažalost, lijevani plastični predmeti mogu imati manje nepravilnosti u obliku, kao što su mali nedostaci na plastici ili ogrebotine, koje su neizbježna nuspojava proizvodnog procesa i nastaju prilikom lijevanja plastike. Ove nepravilnosti su čisto kozmetičke i ne utječu na funkcioniranje igračke te se stoga ne smatraju problemom jamstva. -> Napomena: Manja oštećenja kao što su male ogrebotine, nesavršenosti ovdje nisu primjenjiva, jer mogu biti uzrokovana tijekom proizvodnje korištenim materijalima (plastika, metal) i tehnikama korištenim za zavarivanje i lakiranje automobila. Ogrebotine nisu valjan razlog za povrat ili povrat novca.

Što pokriva jamstvo:
- Ovo jamstvo pokriva samo materijalne nedostatke ili nedostatke u proizvodnji koji rezultiraju nestankom goriva.
- Jamstvo vrijedi samo ako se benzinsko vozilo koristi pod normalnim uvjetima za namjenu od strane osobe koja je manja od maksimalne težine koju je odredio proizvođač, koja se ispravno prilagođava benzinskom vozilu i može ga ispravno kontrolirati.
- Jamstvo također vrijedi samo ako je ugradnja benzinske kabine obavljena ispravno, benzinska kabina nije ni na koji način modificirana i također je ispravno održavana te da su sva podešavanja izvršena samo onako kako je opisano u uputama za upotrebu isporučenim s vozilo na benzin
- Jamstvo vrijedi samo u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Italiji, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Portugalu, Danskoj i Švedskoj.

Jamstvo ne pokriva i postaje ništavno ako:
- Benzinski automobil se koristi na način protivan uputama u uputama za upotrebu benzinskog automobila
- Ako se automobil na benzin izvozi iz Francuske, Njemačke, Nizozemske, Belgije, Italije, Španjolske, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala, Danske i Švedske
- Ako vozilo na benzin nije ispravno montirano
- Ako je vozilo na benzin oštećeno pogrešnom uporabom, zlouporabom, nezgodom ili zlouporabom
- Ako je plinska kabina oštećena promjenama ili modifikacijama plinske kabine ili popravcima koje je izvršio neovlašteni inženjer.
- Ako vlasnik benzinskog vozila nije redovito i pravilno održavao vozilo
- Ako se vozilo na benzin iznajmljuje ili koristi u komercijalne svrhe
- Jamstvo ne pokriva normalno trošenje ili druge uzroke koji nisu posljedica nedostataka u materijalu ili izradi.

 

 

Sljedeće stavke (ako postoje) nisu pokrivene jamstvom:

Lanci i pojasevi
Obloge i karoserija (osim ako nisu oštećeni tijekom isporuke. Fotografije su potrebne u roku od 24 sata od primitka)
povlačenje počinje
Gume, kotači, ventili i zračnice
Svjećice
Svako slučajno oštećenje ili oštećenje uzrokovano nemarom ili uobičajenim trošenjem
Oštećenje uzrokovano zlouporabom
Šteta uzrokovana nedostatkom ili nedovoljnim održavanjem
Izmjene ili prilagodbe članka
Naljepnice i naljepnice, ukrasi i dodaci te sjedala i presvlake sjedala klasificirani kao kozmetički dijelovi i druga kozmetička oštećenja koja se ne smatraju bitnim za rad benzinskog vozila
Kako bismo riješili sve probleme s jamstvom, mi ćemo:
- Popravak i zamjena dijelova pod jamstvom sve dok su uzrokovani nedostatkom u proizvodnji ili proizvodnom greškom koji je uzrokovao kvar proizvoda, kao i popravak materijalnog nedostatka u konstrukciji proizvoda koji je uzrokovao kvar proizvoda.
- Kako bismo riješili probleme s jamstvom, poslat ćemo dijelove koje ćete sami sastaviti.

Ne vraćamo novac za proizvode izvan razdoblja povrata od 14 dana, a povrat novca tijekom tog razdoblja vrijedi samo za neiskorištene artikle koji su ostali u originalnom pakiranju.

BWW 2INVEST N.V. ne može se smatrati odgovornim za slučajnu ili posljedičnu štetu, osobnu ozljedu ili štetu uzrokovanu izravno ili neizravno uporabom igračaka na benzin.

Imajte na umu: kako bismo stekli pravo na naknadu troškova rada za lokalno proizvedene popravke, popravke moramo unaprijed dogovoriti s nama. Eventualni neovlašteni popravak ne daje vam pravo na povrat novca, također morate dostaviti kopiju računa za dogovorene popravke na kojem je jasno vidljivo da je greška u proizvodnji, greška ili materijalna greška na proizvodu ispravljena.

9 - TEHNIČKI PROBLEMI
Nakon što je automobil sastavljen i ako ne radi zbog tehničkog problema, obratite se našoj službi za korisnike sa slikama i jasnim objašnjenjem problema. Rješavanje vašeg tehničkog problema može potrajati do 5 radnih dana. Ako nakon kontaktiranja Službe za korisnike trebate vratiti proizvod na popravak i pregled, može biti naplaćena naknada. To će biti objašnjeno korisničkoj službi u vezi s problemom. Nakon što je automobil sastavljen, ako ne radi zbog tehničkog problema, obratite se našoj službi za korisnike sa slikama i jasnim objašnjenjem problema.

Važno
Imajte na umu da iz bilo kojeg razloga ne prihvaćamo proizvode koji su već montirani.

10 - Pogreške, netočnosti i propusti
S vremena na vrijeme, na našoj stranici ili u Usluzi mogu se pojaviti informacije koje sadrže tiskarske pogreške, netočnosti ili propuste koji se mogu odnositi na opise proizvoda, cijene, promocije, ponude, otpremu proizvoda, vrijeme dostave. propusnost i dostupnost. Zadržavamo pravo da ispravimo sve pogreške, netočnosti ili propuste te da promijenimo ili ažuriramo informacije ili otkažemo narudžbe ako se informacije iz Usluge ili bilo kojeg povezanog web-mjesta uklone u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti (uključujući one uključene nakon objave narudžbe).

11- ZAŠTITA PODATAKA
Dobavljač će poduzeti sve razumne mjere opreza kako bi vaša narudžba i podaci o plaćanju bili sigurni, osim ako je dobavljač nemaran, dobavljač nije odgovoran za bilo kakav neovlašteni pristup informacijama koje ste dali.


12 - JAMSTVO
Slažete se da BWW 2INVEST N.V. obeštećuje, brani i obeštećuje naše roditelje, podružnice, podružnice, partnere, menadžere, administratore, agente, poduzetnike, davatelje licenci, pružatelje usluga, podizvođače, dobavljače, pripravnike i zaposlenike, bez ikakvih zahtjeva ili pitanja, uključujući razumna odvjetničke naknade, nastale trećoj strani kao rezultat ili kao rezultat vašeg kršenja ovih Uvjeta pružanja usluge ili dokumenata koje oni sadrže kao referencu, ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

13- SLIKE
Slike proizvoda služe samo za ilustraciju i mogu se razlikovati od stvarnog proizvoda.


14- TVORNIČKA PROIZVODNJA
Proizvedeno podrijetlo proizvoda može se razlikovati u nekoliko dijelova. To ne utječe na upotrebljivost samog proizvoda.


Molimo pogledajte našu politiku povrata za više informacija.