Toyota Električni Dječji Automobil FJ Cruiser 12 Volti

Toyota Električni Dječji Automobil FJ Cruiser 12 Volti
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 149,-
 • Ocjena kupaca 9/10
 • Besplatne personalizirane registarske pločice
I spappert: € 65,00
 • BESPLATNO prilagođene registarske pločice? →
Naručite do 13:00 sati i šaljemo isti radni dan!
paypal applepay visa mastercard klarna

Opis / Toyota Električni Dječji Automobil FJ Cruiser 12 Volti

Racing Flag

Toyota Električni Dječji Automobil FJ Cruiser 12 Volti

Upoznajte Toyota FJ Cruiser električni dječji automobil, posebno dizajniran za mlade avanturiste u dobi od 1 do 5 godina. S realističnim značajkama i visokokvalitetnom konstrukcijom, ovaj dječji automobil nudi nezaboravno iskustvo vožnje za najmlađe.

Toyota FJ Cruiser pokreće snažna baterija od 12 volti koja osigurava dovoljno snage za glatku vožnju po različitim površinama. EVA gume osiguravaju izvrsno prianjanje i stabilnost tijekom vožnje, omogućavajući djeci da se kreću s povjerenjem.

Ovaj baterijski dječji automobil opremljen je funkcionalnim vratima, omogućavajući djeci da ulaze i izlaze na zabavan i realan način. Vješanje FJ Cruisera osigurava glatku i udobnu vožnju, čak i na neravnom terenu.

Ono što ovaj Toyota automobil na baterije čini posebnim je ugrađeni MP4 uređaj s Bluetooth povezivanjem. Djeca mogu slušati svoju omiljenu glazbu ili gledati videozapise tijekom vožnje, čime svaka vožnja postaje zabavna. Osim toga, Toyota dolazi s funkcionalnim svjetlima, uključujući prednja svjetla i stražnja svjetla, što doprinosi realističnom iskustvu.

Sigurnost je prioritet kod Toyota, čak i u njihovim dječjim automobilima. FJ Cruiser je opremljen sigurnosnim pojasima kako bi osigurao da su djeca čvrsto vezana tijekom vožnje. Osim toga, roditelji mogu prilagoditi brzinu automobila putem priloženog daljinskog upravljača, s različitim opcijama brzine.

Istaknuti dijelovi ovog Toyote za djecu:

 • Dob: 1-3 godine, 3-5 godina
 • LED osvjetljenje (prednje, stražnje i na kontrolnoj ploči)
 • MP4 uređaj s Bluetoothom
 • Lagani start
 • Bluetooth audio
 • EVA gume
 • Realistični zvukovi motora
 • Baterija od 12 volti
 • Jednostavan za montažu
 • Uključeni daljinski upravljač od 2,4 GHz

Sigurnost Toyota dječjeg baterijskog vozila:

Toyota dječje vozilo ima oznaku CE, što znači da se pridržava europskih sigurnosnih standarda. Ograničenje brzine na 6 km/h osigurava smanjenje udara u slučaju sudara. Daljinski upravljač omogućava roditeljima ili skrbnicima da zaustave ili upravljaju vozilom prema potrebi. Osim toga, sigurnosni pojasevi pružaju dodatnu zaštitu i sprječavaju djecu da padnu iz vozila tijekom vožnje. Ipak, uvijek je važno nadzirati djecu i poduzeti sigurnosne mjere, kao što je igranje na sigurnom mjestu.

Vožnja po neravnom terenu s ovim električnim dječjim autom:

Snažnom baterijom od 12 volti, vožnja po neravnom terenu s ovim baterijskim dječjim vozilom svakako je moguća. Međutim, to ograničava brzinu i trajanje baterije jer baterija mora jače raditi na neravnom terenu. Vožnja po travi gotovo da nema utjecaja na ovo dječje vozilo.

BESPLATNE personalizirane registracijske oznake uz ovaj baterijski automobil:

Kod nas možete naručiti BESPLATNE personalizirane registracijske oznake uz vašu kupnju! Možete stvoriti svoju jedinstvenu registracijsku oznaku tako da ispunite polje za tekst tijekom narudžbe. Molimo napomenuti: koristite samo slova i brojeve, bez posebnih znakova. Vaša registracijska oznaka odmah postaje dio vaše narudžbe i dostavlja se besplatno. Primit ćete list s naljepnicama u formatu A4 s dvije unaprijed ispisane registracijske oznake. Budite prvi u svom susjedstvu s jedinstvenom registracijskom oznakom i vozite se stilom ulicama!

More Information

Item 5100439
Boja Ružičasta
Power 12V 7Ah
Jamstvo na vozilo 6 mjeseci
Preporučena dob 0 - 3, 3 - 6
Dimenzije 98 x 65 x 70 cm
Daljinski upravljač Da
Sjedala 1,5
Materijal gume Gumom
Glazbena opcija USB/SD card
Write Your Own Review
You're reviewing: Toyota Električni Dječji Automobil FJ Cruiser 12 Volti
loader
Učitavam...

check-circle You submitted your review for moderation.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

We found other products you might like!

12V 4,5Ah Accu

Nema na skladištu

26,95 EUR
  19,00 EUR
Punjač 12V 1000mA za baterije

Nema na skladištu

18,95 EUR
  15,00 EUR